Παιδικό Εργαστήρι Λουλουδιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ!

Θα βοηθήσω να κρατήσω το μυαλό του μικρού απασχολημένο ,να δημιουργήσει και να διασκεδάσει. Το εργαστήρι είναι σχεδιασμένο  να βοηθήσει τους μικρούς φίλους να αναπτύξουν δεξιότητες και να εκτιμήσουν τον τομέα της ανθοκομίας. Είναι κατάλληλο για ηλικίες 7 ετών και άνω. Παρέχονται τα υλικά και τα κεράσματα τους.

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ?

Στο Εvents by Efstathia Karavoulia, Βάρδα.

ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ?

 Φερτέ την όρεξη σας για μάθηση, μια εκτίμηση της ομορφιάς της φύσης... και ένα μεγάλο χαμόγελο! Όλα τα υλικά και τα λουλούδια παρέχονται στα παιδιά , τα οποία θα πάρουν  στο σπίτι τους.

Η Βάπτιση του μικρού Κωνσταντίνου

Σας παρουσιάζω την καλοκαιρινή βαπτιση του μικρού Κωνσταντίνου, με νονές εμένα και τη κόρη μου.

Η βαπτιση έγινε στο εκκλησακι του Αγ.Νικολάου που βρίσκεται στο μαγευτικό & αγαπημένο Κουνουπέλι.

Ανέλαβα την οργάνωση & την διακόσμηση επιλέγοντας ως θέμα τα πατουσάκια του μικρού με κυρίαρχα χρώματα το μπέζ της αμμου & το σιέλ.

Επιμελήθηκα με πολλή αγάπη τις προσκλήσεις,τις μπομπονιέρες, τα ρούχα, τα μαρτυρικά & τη λαμπάδα, την διακόσμηση της εκκλησίας, το lemonade stand για το κέρασμα των καλεσμένων, το candy bar με νόστιμα cupcakes, cakepops, macaron, μπισκότα... για τους μικρούς φίλους, τη τούρτα καθως και το στήσιμο του centerpiece.

Ηταν ένα υπέροχο μυστήριο με μοναδικές & ανεπανάληπτες στιγμές.

 


 

Summer Wedding

Ένα υπέροχο ζευγάρι, ένας υπέροχος γάμος με άρωμα καλοκαιριού!

Ο Γιάννης και η Ελένη μου μετέδωσαν την αγάπη τους και την χαρά τους και έτσι απλά οργάνωσα το θέμα του γάμου τους...

O χαρακτήρας και η διάθεση τους πρωταγωνίστησαν στο σκηνικό!

summer wedding001summer wedding002summer wedding003summer wedding004summer wedding005summer wedding006summer wedding007summer wedding008summer wedding009summer wedding010summer wedding011summer wedding012summer wedding013summer wedding014summer wedding015summer wedding016summer wedding017summer wedding018